پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی

EN | FA

کیک فراسودمند حاوی آرد و شیره عناب Functional cake containing flour and syrup jujube

چهارشنبه ، 24 آذر 1400

کیک

کیک فراسودمند حاوی آرد و شیره عناب

Functional cake containing flour and syrup jujube  

 

( محصول دانش‌بنیان مشترک شرکت نان قدس‌رضوی و پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی)

 

مشخصات فنی:

  • حاوی ترکیبات فراسودمند موجود درمیوه عناب شامل آنتی اکسیدان، ویتامین C ، فلاونوئید و پلی ساکاریدها
  • تاخیر در بیاتی کیک طی نگهداری
  • کاهش شکر فرمول

 

واحد سازماني: پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی

گروه پژوهشی: افزودنی های غذایی

تلفن تماس: 05131997415

بیشترین بازدید

اخبار و رویداد